FrizbiVideókKépekArchívumMédiaFórumTV2.hu - Frizbi
2014.05.28. - Frizbi

150. adásához érkezett a Frizbi Hajdú Péterrel a TV2-n!

A jubileumi adásban néhány emlékezetes pillanat mellett speciális produkciókat láthatnak a nézõk, és természetesen tortában sem lesz hiány.

Szerdán este tehát a nyári szünet elõtti utolsó adással várunk mindenkit a TV2-n.

2014.05.21. - Frizbi

Bódi Margó a színpadon kapott agyérgörcsöt. A rosszullétrõl, annak utóhatásairól beszél férjével, Gusztival együtt.

L.L. Juniorról számos rossz hír jelent meg, most tiszta vizet önt a pohárba, és most elõször játékfüggõségéroõ is beszélt.

2014.05.14. - Frizbi

Galambos Lajos, Lajcsi és barátja, mûsorainak állandó szereplõje, Lajsz András mesél a mulatós mûfajról, közös munkájuk kezdetérõl, barátságukról.

A Mesterhármas, azaz Fásy Ádám, Bunyós Pityu és Sláger Tibó, arról, hogy a mulatós zenélés elõtt mit csináltak privát életükben, Bunyós Pityu például Mike Tysonnal is bunyózott, Sláger Tibó pedig burkoló volt.

2014.05.07. - Frizbi

Az Ének iskolájában szereplõ két fiatal tehetség érkezik tanárukkal, Szandival, hogy meséljenek életükrõl, a felkészülésrõl és távolabbi céljaikról.

Egy kislány lesz a másik foszereplõ, igaz õ nem lesz a Frizbi stúdiójában, de érte harcol Nkuya Sonia és volt párja, Mátyás. A kislányt a bíróság döntése alapján vissza kellene vinni angliába, hogy ott éljen, de édesanyja, Sonia már Magyarországon él, így a pici elszakadna tõle. A részleteket szerda este tudhatjuk meg a TV2-n.

2014.04.30. - Frizbi

A négy napos hosszúhétvége elõestéjén jön a nagy gasztropárbaj Giannival és Rákóczi Ferivel. Mesélnek saját éttermükrõl, és megmutatják, hogyan lehet néhány perc alatt finom meleg ételt tenni az asztalra.

Alekosz, a valóságshow királya újra színre lép, elárulja, miért szavazott a Munkáspártra, és tervezi-e politikusként folytatni pályafutását, de bemutatja karate és tánctudását is.

2014.04.23. - Frizbi

A szerdai Frizbi adásban lesz Tilinger Házibuli Attila, aki Terry Black elõzõ adásban ellene felhozott vádjaira reagál, elmeséli, õ hogyan látja Kovács Erzsi utolsó éveit.

Érkeznek a dívák, azaz Détár Enikõ, Fésüs Nelly és Ladinek Judit. Enikõ elárulja, hogy új szerelmét õ cserkészte be, Nellytõl pedig megtudhatjuk, miért is tartja egy csodának, hogy hamarosan kisbabája születik.

2014.04.16. - Frizbi

Elõzetesbõl néhány napja szabadlábra helyezték Ufó Zsoltit, akit kerítéssel vádolnak, azzal, hogy haszonszerzés céljából hölgyeket közvetített Svájcba. A vádakkal kapcsolatos kérdéseit véleményét ügyvédjével együtt fogalmazza meg adásunkban.

Terry Black a közelmúltban elhunyt Kovács Erzsi egyik közeli barátja volt, és bizonyítékokat mutat be a Frizbiben, hogy tisztázza az énekesnõ ellen felhozott rágalmakat.

2014.04.09. - Frizbi

Április 9-én a 7 évet börtönben töltött Segal és a magyar DJ-k két életmûdíjasa, Dévényi Tibor és B Tóth László érkezik hozzánk.

Segal a börtönévekrõl mesél, és arról milyen tervei vannak most, hogy 40 évesen a nulláról kell újrakezdenie az életét.

Dévényi Tibi bácsi és B Tóth László a közelmúltban együtt léptek fel Amerikában. A két 67 éves DJ a retrolázról és a múltban történt lovagias kalandjaikról vallanak.

2014.04.02. - Frizbi

Április 2-án a Nagy Duett gyõztes párja érkezik a Frizbibe, hogy elmeséljék, mennyire és miért érzik magyarnak magukat, hogyan ismerkedtek meg egymással, és milyen volt a gyõzelemhez vezetõ út.

Benkõ Dániel hosszú hallgatás után újra kamerák elé áll, és elmondja, milyen projekten dolgozik most, és valóban nem használ-e dezodort és sampont.

2014.03.26. - Frizbi

Osvárt Andrea, az év színésznõje díjat nyerte el a közelmúltban, arról mesél, miért is költözött haza 10 év után, játszott-e szerepet döntésében egy új szerelem, és milyen tervei vannak a jövõre nézve.

Papp Gergõ és felesége, Judit együtt dolgozik a Pimasz úr ott alszik címu mûsorban. Vallanak arról, hogyan bírják a nap 24 órájában együtt, és milyen pikáns kalandjaik voltak az ott alvások során.

2014.03.19. - Frizbi

A legsikeresebb profi magyar ökölvívó nem akasztotta szögre a kesztyûit, hanem gyermekeket fog tanítani öklözni, és támogatja is a nehéz sorban élõ, de sportolni vágyó fiatalokat. Utolsó meccsén viselt kesztyûjét a Hegyem nonprofit szervezet javára ajánlotta fel a Frizbiben, eddig a legmagasabb licitet a Frizbi mûsorvezetõje, Hajdú Péter ajánlotta fel.

Sokan találgatják, mibõl él valójában az Édes Élet sztárja, Berki Krisztián. Szerda este ez is kiderül, mint hogy az is, a pénzt vagy a nõket tartja-e fontosabbnak életében, és hogy szeretné-e még családját tovább bõvíteni.

2014.03.12. - Frizbi

Szerda este az egy évvel ezelõtt elhunyt zenészre, Cipõre emlékezünk édesanyjával és testvérével. Sok minden kiderül a Republic frontemberének gyermekkoráról, és egy nemrég elõkerült, eddig még ismeretlen Cipõ dalszöveget/verset is elhoz Cipõ édesanyja.

A Nyagy Duett férfi zsûritagjai is érkeznek a Frizbi stúdiójába, hogy elárulják, a magánéletben barátok-e, mit gondoltak korábban a másikról, és hogy adnak-e egymásnak tanácsokat.

2014.03.05. - Frizbi

Hujber Feri politikus szeretne lenni, mert úgy érzi, hatalmas változásokra van szükség, hogy az életünk jobb irányba forduljon. Oldaltól független politikusként szeretné tudásával az emberek életét megváltoztatni.

Arról is beszél a színmûvész, hogy nyitott házasságáról vallott nézeteit félreértették, félremagyarázták, azt, hogy jól mûködik a kapcsolatuk feleségével, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy jön a második gyerek.

A stúdióba érkezik a Nagy Duett talán legérdekesebb párosa, Nótár Mary és Fekete Laci, akik megismerkedésükrõl, közös felkészülésükrõl, de magánéletükrõl is elárulnak titkokat.

2014.02.26. - Frizbi

Rózsa Györgyre hosszú magányos idõszak után egy éve talált rá újra a szerelem. Kedvesével, Mráz Nellivel elõször adnak közös tévéinterjút, és megtudhatjuk, miért nem is költöznek egy fedél alá.

Cseke Katinka is révbe ért, nála fiatalabb szerelmével érkezik Hajdú Péterhez, hogy elmeséljék, hogyan ismerkedtek meg, hogyan telnek napjaik.

2014.02.19. - Frizbi

Havas Henrik és Kelemen Anna közös könyvük megjelenése óta eltelt hosszú idõszakról mesélnek, tartják-e egymással a kapcsolatot, vannak-e közös munkaterveik, illetve külön-külön is mire készülnek szakmai és magánéletükben egyaránt.

Karda Bea közelmúltban lezajlott nagy harcáról, a rák elleni küzdelmérõl beszél, arról, hogyan dolgozta fel nagy veszteségeit, és az énekesnõt még volt férjével, Som Lajossal is összehozzuk a stúdióban.

Archívum 2014, 2013, 2012, 2011, 2010

 

  Frizbi :: VIDEÓK :: KÉPEK :: ARCHÍV :: MÉDIA :: FÓRUM :: TV2.HU
Copyright © 2010 Frizbi // Minden Jog Fenntartva